Un any més, l’Hospital Universitari de Bellvitge celebra unes festes solidàries de Nadal i Reis. Les diferents iniciatives inclouen una campanya de recollida de joguines que per Reis es distribuiran entre els nens més necessitats amb l’ajuda de l’associació La Nau.

Alguns dels personatges d'Star Wars van ser presents a la festa infantil

S’ha editat també un calendari de taula, que ja és tradicional des de fa diversos anys, amb el qual es ret homenatge als professionals de la institució que realitzen desinteressadament cooperació sanitària i ajuda al desenvolupament. Aquest any, a més, el calendari inclou una sèrie de valors que defineixen el treball del centre i els seus professionals, com ara la proximitat, la transparència o la professionalitat. El calendari es distribuirà entre tots els punts d’atenció al públic de l’hospital, així com als centres de primària de l’àrea.

Així mateix, l’Hospital Universitari de Bellvitge va organitzar el passat dia 22 de desembre la tradicional festa infantil de Nadal per als fills i néts dels professionals. Aquest any, la festa, que va comptar amb la participació de més de 170 infants, va estar dedicada a Star Wars, amb presència d’alguns dels personatges de la saga inclosa. La festa també va incloure l’actuació de les Pallapupes, el lliurament dels premis del Concurs de Dibuix Infantil a càrrec de la gerència i direcció del centre, la visita del Pare Noel i un berenar “galàctic”. Una altra de les activitats nadalenques que es va dur a terme va ser el lliurament d’obsequis als pacients ingressats.

28 de desembre

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email