Música a la UCI de Bellvitge

Música a la UCI de Bellvitge

L’Hospital Universitari de Bellvitge celebra avui la Diada de Sant Jordi amb un seguit d’actes que tenen com a denominador comú el protagonisme del pacient.

Els actes s’han iniciat a dos quarts de deu del matí amb el lliurament de roses als pacients hospitalitzats. Entre les deu i les dotze del matí, la Bibliomòbil ha acostat el servei de biblioteca de l’hospital a les persones ingressades.

Simultàniament, al vestíbul de l’hospital s’ha instal·lat un punt d’atenció en què s’ha estat informant del projecte RELAT-Hos, una iniciativa de l’hospital per animar els pacients a escriure relats breus durant la seva estada en el nostre centre que després es publicaran en un llibre.

Les activitats tindran continuïtat a la tarda amb l’activitat “Música que cura”, consistent en miniconcerts de violoncel per a pacients i familiars a càrrec de Víctor Fernández, de l’Escola de Música Municipal de l’Hospitalet.

Un grup de pacients del Servei de Psiquiatria han contribuït també a la festa amb l’elaboració, al llarg dels darrers dies, de nombroses roses de paper que avui estan lliurant a les persones que visiten els servei.

A banda d’aquestes activitats institucionals, també destaca la presència a les instal·lacions del centre o al seu voltant de les habituals parades de venda de roses i de llibres, a càrrec d’estudiants de la UB i altres col·lectius.

23 d’abril de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email