Com cada Nadal, el passat 17 de desembre l’Hospital Universitari de Bellvitge va organitzar la festa dedicada als fills dels professionals del nostre centre.

Una de les activitats va consistir a muntar l’Arbre dels Bons Desitjos per al 2011 a l’entrada de la sala d’actes. Tots els nens van escriure en una targeta els seus pensaments i el van penjar en aquest arbre, que romandrà exposat fins a finals de gener.

L’Hospital celebra la tradicional festa dedicada als fills dels nostres professionals

A continuació, es van concedir els premis del tradicional Concurs de Dibuix Infantil, adreçat també als fills i néts del nostre Hospital. Va lliurar els obsequis als joves artistes la Sra. Montse Castilla, subdirectora de Recursos Humans. Si voleu veure els dibuixos premiats, cliqueu aquí.

Si voleu veure un recull de fotografies de la festa, cliqueu aquí.

Després del lliurament de premis, hi va haver una actuació dels Pallapupes, una ONG dedicada des de l’any 2000 a omplir d’alegria i il·lusió els hospitals de Catalunya, que va presentar l’espectacle Obrir la porta de Nadal.

A continuació, es va produir l’arribada del Pare Noel, que va repartir regals per a tots els nens. La festa va finalitzar amb un berenar a la cafeteria exterior.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email