L’Hospital acull un curs teòric i pràctic d’ecografia per a traumatòlegs

El serveis de Reumatologia i de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’HUB han organitzat un curs teòric i pràctic d’ecografia per a traumatòlegs, en el qual han participat professionals reconeguts en la matèria.

El Curs va tenir lloc durant dos dies, el divendres 9 i el dissabte 10 de març, a les Consultes Externes del nostre Hospital, on, a més de les xerrades, es van realitzar pràctiques amb pacients d’ambdós serveis. Es van abordar les diferents regions de l’aparell locomotor, tant en estat normal com afectades per patologies, i la correlació de cadascun d’aquests casos amb les imatges de la visió ecogràfica.

L’ecografia està adquirint cada vegada més importància en el diagnòstic i el tractament de les diferents patologies de l’aparell locomotor. Es tracta d’una eina útil per als especialistes que es podria comparar al fonendoscopi entre els metges generals.

Els directors del Curs van ser la Dra. Carme Moragues, del Servei de Reumatologia, i el Dr. Albert Pérez, del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Els alumnes, procedents de tot Espanya, van fer una bona valoració dels curs, que tindrà noves edicions en el futur.

Abril 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email