L’Hospital acull un acte científic d’homenatge al Dr. Josep Lluís Ventura

La sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir, el passat 20 de desembre, un acte científic del Servei de Medicina Intensiva de l’HUB i el Departament de Ciències Fisiològiques II de la UB en homenatge al Dr. Josep Lluís Ventura Farré amb motiu de la seva jubilació.

Durant l’acte, es van repassar les principals línies de treball i de recerca en l’àmbit de la fisiologia, la medicina de l’esport, la hipòxia hipobàrica i la medicina intensiva que han tingut en comú la participació i lideratge del Dr. Ventura com a cap de secció del Servei de Medicina Intensiva, investigador i professor universitari.

Van intervenir-hi el Dr. Ramon Segura, catedràtic de Fisiologia de la UB; la Dra. Natàlia Balagué, catedràtica de Fisiologia de l’INEFC; el Dr. Eduard Garrido, especialista en Medicina de l’Esport; el Dr. Ginés Viscor, catedràtic de Fisiologia de la UB, i, per part de l’HUB, la Dra. Luisa Corral, facultativa especialista en Medicina Intensiva; el Dr. Antoni Ricart, cap de secció del Servei de Medicina Intensiva, i el Dr. Rafael Máñez, cap del Servei de Medicina Intensiva.

Febrer 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email