L’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir el 13 de maig la reunió quadrimestral del Grupo Oligopsonio, un grup restringit de reflexió i gestió hospitalària del qual formen part 12 importants hospitals de la majoria de comunitats autònomes, entre ells l’HUB.

L’Hospital acull la reunió de directores infermeres del Grupo Oligopsonio

Van assistir a aquesta trobada les directores infermeres del Complejo Hospitalario de Toledo, l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital Clínico San Carlos (Madrid), l’Hospital Universitari La Fe (València), l’Hospital Universitario Reina Sofía (Còrdova), Hospital de Galdakao-Usansolo, l’Hospital Universitario Ntra. Sra. de la Candelaria (Tenerife), l’Hospital Universitari Son Dureta (Palma de Mallorca), l’Hospital Universitario Virgen de la Arrixaca (Múrcia), el Consorci Sanitari del Maresme (Mataró), el Complejo Hospitalario de Pontevedra i l’Hospital Universitario de Getafe.

La reunió es va iniciar amb la benvinguda a les directores per part del gerent de la GTMS, Dr. Xavier Corbella, seguit de la presentació audiovisual del nostre Hospital i d’un breu debat participatiu respecte a la gestió dels serveis sanitaris en el nostre país en aquests moments.

El tema central de la reunió va ser la definició de les diferents figures infermeres en la gestió de les cures, a partir d’aportacions que van fer les diferents responsables d’acord amb el model organitzatiu de gestió de cada hospital.

El Grupo Oligopsonio va ser creat per diversos centres hospitalaris espanyols a finals dels anys noranta amb la idea de compartir pràctiques professionals per millorar i obtenir l’excel·lència en els serveis assistencials que imparteixen. S’estructura en equips de treball –de qualitat, costos, benchmarking i direccions d’infermeria-, en el marc dels quals es debaten diferents experiències i projectes.

Juny 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email