El passat 7 de maig, l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir la tercera i darrera jornada del XVII Congrés Nacional de la Asociación Española de Endoscopia Respiratoria y Neumología Intervencionista i XII International Meeting on Respiratory Endoscopy, que es va celebrar a Sitges del 5 al 7 de maig i que va tenir com a director el Dr. Pablo Díaz, del Servei de Pneumologia de l’HUB.

L’Hospital acull la cirurgia en directe del XVII Congrés de la Asociación Española de Endoscopia Respiratoria

Durant els tres dies, prestigiosos experts nacionals i internacionals van exposar les darreres tècniques i coneixements en l’àmbit de l’endoscòpia respiratòria.

En la tercera jornada, els congressites es van traslladar fins a l’Hospital Universitari de Bellvitge, on es van celebrar sengles sessions sobre anestèsia en els procediments de pneumologia intervencionista i sobre termoplàstia endobronquial en l’asma.

A continuació, va tenir lloc una retransmissió en directe de casos en viu d’obstrucció traqueobronquial i ultrasonografia endoscòpia respiratòria des dels quiròfans del nostre Hospital.

Els intervencionistes en aquests casos van ser el Dr. Pablo Díaz, el Dr. Antoni Rosell, la Dra. Rosa López, i la Dra. Noelia Cubero.

Aquests casos i les seves tècniques es van discutir en directe des de la sala de l’auditori, amb diàleg entre els especialistes que realitzaven les intervencions i els assistents a la reunió.

Maig 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email