L’Hospital Universitari de Bellvitge ha acollit avui l’acte de cloenda de llicenciatura, lliurament d’orles i jurament hipocràtic de la XXXIV promoció 2010-2016 dels alumnes de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB) al Campus de Bellvitge.

L’acte ha estat presidit pel director de la Junta Gestora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB, Francesc Cardellach. Així mateix, el van acompanyar a la taula presidencial la directora gerent de l’ICS, la Dra. Candela Calle; la gerent territorial de l’Àrea Metropolitana Sud, la Dra. Montserrat Figuerola; el vicedegà de la Facultat de Medicina del Campus de Bellvitge de la Universitat de Barcelona, el Dr. Javier Ariza; i el secretari adjunt de la Facultat de Medicina del Campus de Bellvitge de la UB, el Dr. Santiago Ambrosio.

Per obrir l’acte, la Dra. Figuerola va felicitar i desitjar un excel·lent futur a la nova promoció d’estudiants, la formació dels quals al Campus Bellvitge “és un motiu d’orgull”, va assegurar.

El Dr. Ambrosio va encoratjar els llicenciats a mantenir sempre la Il·lusió i “recordar sempre la vostra experiencia formativa a Bellvitge”. El Dr. Ariza, de la seva banda, va desitjar-los el millor dels futurs, “defensant sempre la sanitat i l’educació pública de les quals heu pogut gaudir”.

Com cada any, la cerimònia va incloure diferents parlaments dels representants dels estudiants, el lliurament d’obsequis, el nomenament dels padrins (el Dr. José Maria Lailla, catedràtic d’Obstetrícia i Ginecologia de la UB, i la Dra. Cristina Masuet, del Servei de Medicina Preventiva de l’HUB) i com a punt culminant, el lliurament de l’orla i la lectura del jurament hipocràtic de cadascun dels nous llicenciats.

A la segona part de l’acte, la directora gerent de l’ICS, la Dra. Candela Calle, va destacar que “aquest és un acte en què posem en valor el compromís, el que ara vosaltres teniu amb la societat i amb els malalts”, alhora que demanà al nous llicenciats no oblidar mai “que sou persones al servei d’altres persones”.

L’acte es va cloure amb el cant de l’himne universitari amb la posterior llançada del birret i una fotografia de família.

Foto de grup dels nous graduats

Foto de grup dels nous graduats

30 de juny de 2016

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email