Institucions internacionals visiten l'Hospital Universitari de Bellvitge

Alumnes de la universitat japonesa Kagoshima Immaculate Heart College van visitar l’HUB el passat 13 de febrer. Durant el recorregut, van poder conèixer l’àrea de Cuina, el Servei d’Endocrinologia i Nutrició, i les Consultes Externes.

D’altra banda, el passat 19 de novembre l’hospital va rebre una delegació de metges i directius d’institucions sanitàries de la Federació Russa i altres països de la regió. El seu itinerari va incloure el Servei de Pneumologia, el nou edifici de l’hospital i les Consultes Externes.

Les trobades amb els responsables d’ambdues institucions van servir per promocionar l’intercanvi d’opinions i experiències entre l’hospital i les organitzacions, amb l’objectiu d’establir lligams internacionals i conèixer de prop les nostres instal·lacions.

Els visitants d’ambdues institucions van ser acompanyats pel director gerent, Dr. Alfredo García; el director mèdic, Dr. Carlos Bartolomé, i la directora infermera, Sra. Antonia Casado, acompanyats d’altres representants de l’hospital.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email