Infermeres d'Àrea del Sistema Nerviós guanyen el premi a la millor comunicació oral en el congrés infermer de l'especialitat

Una comunicació exposada per la Sra. Rosa M. Cercos Recuenco, infermera gestora de l’Àrea del Sistema Nerviós, Malalties Neurològiques i Trastorns de la Conducta de l’HUB, va obtenir el premi a la millor comunicació oral el passat mes de maig en el Congrés Nacional de l’Associació d’ Infermeria en Neurociències. El treball va versar sobre l’aparició de l’ictus en relació a la prevenció i promoció de la salut.

El XXXVIII Congreso Nacional de la Asociación de Enfermería en Neurociencias es va celebrar durant els dies 15, 16 i 17 de maig a Oviedo, i les infermeres del nostre hospital hi van presentar dues comunicacions i dos pòsters. El treball guardonat va ser la comunicació Día Mundial del Ictus: Estrategias de prevención y promoción de la salud, que tenia com a coautores els membres de l’equip de gestió Susana Hidalgo, Rosa M. Sánchez, Conxi Domínguez i Montserrat Balletbò.
 
En un hospital terciari com el nostre, és de gran importància desenvolupar estratègies de prevenció i promoció de la salut. Els resultats han posat en evidència que treballar en aquesta línea en un hospital d’aguts és efectiu i que ajuda a millorar els hàbits saludables de la població.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email