III Curs Teoricopràctic en Malalties Pulmonars Intersticials Difuses

El Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’IDIBELL van organitzar els dies 6 i 7 de maig el III Curs Teoricopràctic en Malalties Pulmonars Intersticials Difuses (MPID). El Curs va estar dirigit per la Dra. Maria Molina, pneumòloga de la Unitat d’Interstici Pulmonar del Servei de Pneumologia.
 
Els objectius d’aquesta tercera edició van ser orientar i establir el diagnòstic específic d’un pacient amb patologia intersticial pulmonar difusa, determinar la conducta a seguir en cada cas i informar sobre les recents actualitzacions introduïdes en aquestes patologies. A més, es va tractar de manera introductòria l’estudi fisiopatològic de les malalties pulmonars intersticials difuses per avançar en el seu coneixement. Durant el segon i últim dia del curs es va realitzar la part pràctica amb casos reals.
 
La Unitat Funcional d’Interstici Pulmonar de l’HUB, constituïda l’abril de 2012, parteix d’un grup consolidat des de fa anys d’estudi de les malalties pulmonars intersticials difuses que és, actualment, un dels referents a Catalunya i Espanya en el seu àmbit. Pertany a la Direcció Clínica de Malalties Respiratòries i està coordinada per la Dra. Molina.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email