Aquesta setmana, s’han obert les escales de nova construcció entre les plantes -1 i 4 de l’edifici principal de l’HUB, en la zona del pont de connexió amb el nou bloc tecnoquirúrgic.

D’aquesta manera, ha finalitzat, en el termini previst, l’etapa d’utilització provisional d’un circuit alternatiu a través de les escales d’emergència. Agraïm la comprensió mostrada per tots els usuaris i professionals que han utilitzat els espais provisionals durant aquest període.

Han entrat en servei les noves escales entre les plantes -1 i 4

Les obres s’han concentrat en els mesos d’estiu, amb horaris de doble jornada, per tal d’ocasionar els menors inconvenients possibles.

Aquesta remodelació, que s’ha fet aprofitant les obres de construcció del pont de connexió amb el nou edifici, aporta una millor ordenació de l’àrea i un guany d’amplitud, ja que l’espai que ocupaven les antigues escales s’ha convertit ara en un nou antevestíbul.

Així mateix, significa un increment de la seguretat, ja que s’ha procedit a la sectorització completa de totes les plantes afectades per a cas d’incendi.

Octubre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email