L’article constitueix el nucli del que serà la tesi doctoral de la Dra. Martínez Aguilà

Un grup de facultatius del Servei de Reumatologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge han estat premiats per un article científic en el XXXIV Congrés Anual de la Societat Espanyola de Reumatologia, que s’ha dut a terme entre els dies 21 i 24 de maig a la Corunya.

Concretament, se’ls ha atorgat el Premi d’osteoporosi per l’article titulat Decision rules for selecting women for bone mineral density testing: application in postmenopausal women referred to a bone densitometry unit.

Els seus autors són els Drs. Dolors Martínez Aguilà, Carmen Gómez Vaquero, Antoni Rozadilla, Montserrat Romera, Javier Narváez y Joan M. Nolla. L’article es va publicar el juny de 2007 a Journal of Rheumatology, una de les revistes més prestigioses de l’especialitat.

En aquest article, que constitueix el nucli del que serà la tesi doctoral de la Dra. Martínez Aguilà, exresident del Servei, s’avaluen la sensibilitat, l’especificitat i els valors predictius positiu i negatiu de diferents grups de criteris d’indicació de densitometria.

La població de l’estudi és de la nostra àrea d’influència i constitueix una nova contribució del Servei de Reumatologia a l’optimització de la pràctica clínica en osteoporosi.

Hospital de Bellvitge :: eHUB :: Servei de Reumatologia

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email