L’Espai Hospital, situat al vestíbul de l’edifici principal, acull des d’avui una exposició de pintures d’Argimiro Giron, que es podrà veure fins al 30 de setembre, dins el programa Bellvitge Art. L’artista va ser pacient de l’hospital, on va ser operat l’any passat pel Dr. Miguel Benito per substituir-li una vàlvula aòrtica.

La mostra, integrada per una vintena d’obres de diversos estils i tècniques, com ara oli i pastel, ha estat inaugurada per la Dra. Anna Álvarez, subdirectora de l’Àrea Mèdica de l’HUB.

L’obra de Giron es caracteritza pel protagonisme d’objectes quotidians inanimats, com ara una ampolla, una taula o un drap. Segons afirma l’autor “miro de rescatar aquests objectes del racó oblidat del nostre dia a dia per tal d’incorporar-los a una superfície de paper, tela o fusta i de sobte aquells elements esdevenen actor d’una obra viva, l’escenari de la qual és la superfície triada”.

Argimiro Giron és membre del Col·lectiu de Pintura de Santa Eulàlia de l’Hospitalet des de l’any 1989 i ha realitzat diverses exposicions individuals i col•lectives.

Argimiro Miron va ser pacient del Servei de Cirurgia Cardíaca de l'HUB

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email