Una de les activitats de la Jornada Esportiva i Saludable

Una de les activitats de la Jornada Esportiva i Saludable

L’Hospital Universitari de Bellvitge, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Hospitalet, va celebrar ahir, 25 de gener, la Jornada Esportiva i Saludable, de promoció de l’activitat física i foment de la relació entre els companys. La jornada va ser un gran èxit de participació, amb un total de 324 inscrits a les diferents activitats.

El running, el futbolí gegant, la zumba, el pilates, l’HBX boxing, el cicle indoor, el pàdel, l’spa o el fitness van ser algunes de les activitats que els professionals de l’hospital i de tot el Campus de Bellvitge i l’Àrea Metropolitana Sud van tenir l’oportunitat de practicar ahir, tant en punts a l’aire lliure del recinte de l’hospital com al Poliesportiu Municipal Bellvitge Sergio Manzano, dinamitzades per personal tècnic esportiu del mateix poliesportiu.

La Dra. Montserrat Figuerola, gerent territorial de l’ICS a l’Àrea Metropolitana Sud, i Cristian Alcázar, tinent d’Alcalde de l’Àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de l’Hospitalet, van fer un recorregut per les diferents activitats i van saludar personalment els participants. Els van acompanyar membres de l’equip directiu de la Gerència Metropolitana Sud i l’Hospital de Bellvitge i col·laboradors de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

La jornada, una iniciativa de la Unitat de Relacions Institucionals i RSC, es va desenvolupar de 12.00 a 22.00 h, amb 3 torns de participació (matí, tarda i vespre) per poder facilitar així la presència de professionals de tots els torns de treball.

Els seus objectius eren promoure l’activitat física a través d’activitats esportives dirigides i activitats lliures, fomentar la relació entre companys, i aconseguir una millor socialització mitjançant l’esport i les activitats en un entorn distès i lúdic de la Gerència Territorial Metropolitana Sud.

26 de gener de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email