Un moment de la jornada de portes obertes

Un moment de la jornada de portes obertes

Nombrosos professionals han visitat aquest matí la nova Unitat de Cures Intensives Cardiològiques de l’Hospital Universitari de Bellvitge, durant la jornada de Portes Obertes que ha precedit la seva posada en marxa, aquesta mateixa tarda. Els visitants han pogut comprovar de primera mà l’important salt qualitatiu que representa aquest nou equipament tant pel que fa a innovació tecnològica com a comoditats per a professionals i pacients.

També han visitat les noves instal·lacions diverses personalitats, com ara el regidor de Govern d’Igualtat i Benestar Social de l’Ajuntament de l’Hospitalet, Jesús Husillos; la regidora de Salut del mateix ajuntament, Cristina Santón; la regidora de Salut de l’Ajuntament del Prat, Débora García Barrios, i diversos representants de la Federació d’Associacions de Veïns de l’Hospitalet de Llobregat, entre d’altres. Tots ells han estat rebuts per la Gerent Territorial de l’Àrea Metropolitana Sud, Dra. Montserrat Figuerola; la directora de l’hospital, Dra. Cristina Capdevila, i els restants membres del Comitè de Direcció.

La nova Unitat està dotada dels sistemes més innovadors de control i assistència individualitzada. Presenta un disseny còmode i amigable per garantir el confort i la seguretat de malalts, acompanyants i professionals. Disposa de 10 habitacions individuals que permeten graus diferents d’aïllament a conveniència.

L’Hospital Universitari de Bellvitge és referent en cures intensives cardiològiques. Fins ara, disposava d’una Unitat Coronària a la 4a planta per a malalts amb patologies tant d’alta com de mitjana complexitat. L’obertura d’una segona unitat permetrà oferir una atenció selectiva als pacients segons la seva gravetat.

A la nova Unitat de Cures Crítiques, de 10 llits, s’hi tractaran principalment malalts cardiològics amb patologies d’alta complexitat, com ara infarts agut de miocardi que evolucionen de forma desfavorable, cardiopaties amb xoc o malalts amb insuficiència cardíaca aguda severa que necessiten implantació urgent de sistemes d’assistència ventricular (cors mecànics). Hi treballarà un equip de professionals assistencials, tant metges com infermers, especialitzats en cures crítiques i semicrítiques de cardiologia.

7 de juny de 2017


Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email