El fisioterapeuta Esteve Bosch i el zelador Òscar Patsi, professionals del nostre Hospital, han publicat el llibre Hospitalia doble malta, on el nostre centre és l’escenari d’una seguit de vivències, en ocasions commovedores, en ocasions hilarants.

Esteve Bosch i Òscar Patsi evoquen anècdotes i vivències en el llibre ‘Hospitalia doble malta’

El pròleg ha estat escrit pel Dr. Miquel Vilardell, president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. L’ha publicat Plataforma Editorial, i el seu preu és de 16 €.

Podeu veure una ressenya del llibre aquí.

Són històries on no manquen els pacients, els seus familiars, i tots els estaments sanitaris. El professional protagonista és el zelador, peça imprescindible en l’atenció integral al malalt com a responsable de la seva mobilitat i higiene, del trasllat de mostres i de la resolució de múltiples necessitats urgents, ja sigui oxigen, aigua o també consol.

A través d’aquesta activitat diària, el zelador té una perspectiva rica i peculiar de la vida en el nostre centre. Així, el llibre ens descobreix alguns dels aspectes més sorprenents del seu batec diari, al temps que és també la història d’una amistat.

Agost 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email