Fotografia de família dels nous graduats

Fotografia de família dels nous graduats

L’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir el 22 de juny l’acte de cloenda de llicenciatura, lliurament d’orles i jurament hipocràtic de la XXXIV promoció 2011-2017 dels alumnes de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB) al Campus de Bellvitge. Aquest any s’han graduat un total de 86 estudiants.

L’acte va estar presidit per la Dra. Montserrat Figuerola, gerent territorial de l’Àrea Metropolitana Sud de l’ICS, i va comptar amb la presència de nombroses autoritats i representants tant de la UB com de l’hospital, encapçalats pel Dr. Francesc Cardellach, degà de la Facultat de Medicina de la UB; el Dr. Xavier Ariza, vicedegà de la Facultat al Camps de Bellvitge, i el Dr. Joan Miquel Nolla, cap d’estudis del Campus de Bellvitge i padrí de la promoció juntament amb la Dra. Carlota Gudiol.

Com cada any, la cerimònia va incloure diferents parlaments dels representants dels estudiants, el lliurament d’obsequis, el nomenament dels padrins i com a punt culminant, el lliurament de l’orla i la lectura del jurament hipocràtic de cadascun dels nous llicenciats. L’acte es va cloure amb el cant de l’himne universitari amb la posterior llançada del birret i una fotografia de família.

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email