Vacunació contra la grip a l'Hospital de Bellvitge

Vacunació contra la grip a l'Hospital de Bellvitge

El nombre de professionals de l’Hospital Universitari de Bellvitge que s’han vacunat aquest any contra la grip, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, ha estat de 798, segons ha informat la Unitat Bàsica de Prevenció. Això representa un increment del 118% en relació amb la xifra de l’hivern passat, que va ser de 366. Si s’inclou el personal extern (Clece, Seguretat i IDI), el nombre total de vacunes administrades per la UBP ha estat de 830.

Aquests resultats situen el percentatge de professionals del nostre hospital que han rebut la vacuna en un 21%, una taxa sensiblement superior al 16,74% de personal sanitari que s’ha vacunat l’any 2016 a nivell de tot Catalunya.

L’HUB va portar a terme la campanya de vacunació entre els dies 2 i 30 de novembre. Agraïm la creixent sensibilitat que estan demostrant els treballadors del nostre centre envers aquesta mesura preventiva en benefici de la pròpia salut i, sobretot, per evitar transmetre la malaltia a aquells pacients amb un elevat risc de possibles complicacions associades a una grip.

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email