Durant aquest 2011, l’Hospital Universitari de Bellvitge continua mantenint la col·laboració regular que té establerta des ja fa anys amb l’espai Salut i empresa, de Ràdio Kanal Barcelona, en què professionals i experts fan divulgació de temes de salut i laborals d’interès general.

Entrevistes sobre accidents de trànsit i sobre la iniciativa Hospital Ossets de Peluix a Ràdio Kanal Barcelona

En un dels programes, l’infermer del Servei de Medicina Intensiva de l’HUB Ernest Argilaga va parlar sobre la prevenció i l’ajuda en els accidents de trànsit. Es va referir tant a les mesures de precaució que conductors i vianants han de seguir com a l’atenció que s’ofereix a aquest tipus d’accidentats en un gran hospital, entre d’altres qüestions. Per escoltar aquesta entrevista, cliqueu aquí.

En un altre programa, Pilar Foncillas, estudiant de tercer curs de la Facultat de Medicina del campus de la UB a Bellvitge, va parlar de la iniciativa Hospital Ossets de Peluix, duta a terme per estudiants de Ciències de la Salut amb el suport del campus universitari i de l’Hospital, i que té com a objectiu apropar la medicina als nens i aconseguir que perdin la por a l’anomenada bata blanca. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Abril 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email