La Sra. Sílvia Millat, cap de la Unitat d’Atenció a l’Usuari i Suport a la Gestió Administrativa Assistencial, i la Sra. Sonia López, coordinadora de voluntariat de l’HUB, van participar en un dels espais del programa Salut i empresa, de Ràdio Kanal Barcelona, en el qual van parlar de la tasca totalment altruista i anònima que duen a terme els voluntaris en el nostre centre.

Si voleu escoltar aquesta entrevista, cliqueu aquí.

Entrevista a Ràdio Kanal Barcelona sobre el voluntariat a l’Hospital Universitari de Bellvitge

L’Hospital Universitari de Bellvitge és un dels centres que, des de fa anys, compten amb aquest ajut fonamental dels voluntaris, principalment en tasques d’acompanyament i de suport social a pacients que no tenen família, o bé que es troben sols durant el procés de la seva malaltia i hospitalització.

Aquestes col·laboracions s’organitzen a través de les entitats Azinnia, Associació Espanyola Contra el Càncer, Club de Trasplantats Hepàtics i Cors Nous, amb les quals el nostre centre té establerts convenis o acords de col·laboració.

En general, l’àmbit de la salut a Catalunya compta amb més d’11.000 voluntaris que exerceixen la seva tasca a través de la Federació Catalana del Voluntariat Social, la Creu Roja, i altres entitats. A més, s’estima que prop de 4.500 persones hi col·laboren directament a través de les associacions de pacients.

Juny 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email