Un dels nous quiròfans d'oftalmologia

Un dels nous quiròfans d'oftalmologia

Avui dilluns ha entrat en funcionament la nova àrea quirúrgica d’oftalmologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Aquesta nova àrea ocupa els antics espais del quiròfan d’Urgències i Reanimació d’Urgències de l’edifici principal de l’hospital, que el passat mes d’octubre es van traslladar al nou edifici tecnoquirúrgic. Es tracta, doncs, d’un pas més de la renovació total dels quiròfans i àrees de malalt crític de l’hospital que es porta a terme progressivament arran de la posada en marxa de l’edifici tecnoquirúrgic.

La nova àrea quirúrgica d’oftalmologia inclou dos quiròfans, espais de recepció dels pacients, zona d’acompanyants, àrea postquirúrgica, aula de formació i dependències complementàries. Els dos quiròfans estan equipats amb nous microscòpis quirúrgics de darrera generació amb els més precisos sistemes de gravació, equips de tècnica OCT intraoperatòria, aparell làser femtosegon per a la cirurgia de la cataracta i cornial, dispositius de cirurgia en tres dimensions, i aula de formació per seguir les operacions també en tres dimensions, entre d’altres instal·lacions.

Aquests equipaments converteixen els nous quiròfans oftalmològics de l’Hospital Universitari de Bellvitge en els més ben dotats en aquests moments a la sanitat pública catalana, i amb ells es podrà optimitzar l’eficiència de l’activitat quirúrgica i millorar el confort del pacient.

27 de febrer de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email