Emotiu acte d’homenatge als professionals jubilats

El passat 1 d’abril, l’Hospital Universitari de Bellvitge va celebrar l’acte d’homenatge als professionals d’aquest centre que s’han jubilat en els darrers tres anys. En el marc de l’acte, que va estar dedicat a la música, s’hi va estrenar la cançó Ara més que mai, composta i produïda pel músic Alejandro Abad en agraïment als professionals de la salut.
Alejandro Abad és un dels autors i productors musicals de més èxit en el mercat discogràfic espanyol. Les seves cançons han estat interpretades per David Bisbal, Paulina Rubio, Armando Manzanero, Dyango, David Civera, Raúl, Pastora Soler o David Bustamante, entre d’altres, i sumen més de 33 milions de còpies venudes.

Durant la jornada, el tema va ser interpretat pel mateix Alejandro Abad i per la cantant i actriu Nina, coneguda pels seus nombrosos èxits en el terreny discogràfic, el teatre musical i la televisió. També va participar en la gravació de la cançó el tenor Marc Sala, que ha actuat en auditoris i teatres d’arreu del món amb recitals i òperes de Mozart, Donizetti, Rossini o Verdi, entre d’altres. Tots hi van participar desinteressadament.

Així mateix, van prendre part en la interpretació de la cançó una trentena de professionals en actiu de l’hospital que d’aquesta manera van retre homenatge als companys recentment jubilats en representació de tota la plantilla. L’acompanyament del tema va ser enregistrat per l’Orquestra Filharmònica de Praga.

A l’edició d’enguany, hi estaven invitats els 345 professionals de tots els àmbits laborals que s’han jubilat els anys 2011, 2012 i 2013, als quals es va lliurar un obsequi. L’acte, que es va finançar íntegrament a través de col·laboracions externes, va registrar un ple absolut i va destacar pel seu caràcter càlid i participatiu. Amb posterioritat, va tenir lloc un aperitiu en el vestíbul de l’edifici de Consultes Externes.

Les jornades de reconeixement als professionals jubilats de l’Hospital Universitari de Bellvitge s’organitzen amb una periodicitat triennal, per tal d’expressar, mitjançant un acte alhora rellevant i festiu, l’agraïment de l’hospital i de l’Institut Català de la Salut a tota una vida laboral de dedicació abnegada a preservar la salut i el benestar dels ciutadans, sovint en unes condicions de forta pressió assistencial.

Aquí podeu descarregar-vos diversos materials audiovisuals sobre l’acte:

Cançó

Vídeo de l’acte

Fotografies de l’acte (per descarregar)

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email