Els serveis de Ginecologia de l’HUB i l’Hospital Sant Joan de Déu signen un conveni de col·laboració

Els serveis de Ginecologia de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) i de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) han signat un conveni de col·laboració en els àmbits assistencial, docent i de recerca, adreçat a treballar en projectes conjunts, facilitar l’intercanvi de professionals i assegurar una correcta orientació de les pacients, amb un equilibri entre la proximitat de l’atenció i l’accés immediat a l’assistència d’alta complexitat quan sigui necessari.

L’acord ha estat impulsat per les direccions mèdiques d’ambdós centres, i l’han signat el Dr. Rubén Díaz, director mèdic de l’HSJD, el Dr. Albert Salazar, director mèdic de l’HUB, el Dr. Josep M. Lailla, cap del Servei de Ginecologia de l’HSJD, i el Dr. Jordi Ponce, cap del Servei de Ginecologia de l’HUB.

Dins de l’àmbit assistencial, el conveni preveu agilitar l’accessibilitat mitjançant l’intercanvi d’informació, i precisa la cartera de serveis de cada centre tant en ginecologia oncològica com en cirurgia del sòl pelvià. En l’àmbit de la docència i la formació continuada, preveu potenciar la col·laboració ja existent en docència de pregrau i docència MIR –amb rotacions compartides i complementàries–, a més d’altres iniciatives. En recerca i innovació, preveu col·laboracions bilaterals en estudis clínics i bàsics, en cirurgia robòtica ginecològica, i en representació i lideratge en societats científiques.

Aquesta iniciativa s’inscriu en el conjunt d’acords i convenis que la Direcció Mèdica de l’HUB ha impulsat en els darrers anys amb diferents hospitals de la nostra àrea d’influència.

Març 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email