El passat 20 de maig, responsables de l’Hospital Universitari d’Aalborg (Dinamarca) van visitar les obres de construcció del nou bloc tecnoquirúrgic de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Aquest centre mèdic del nord de Dinamarca té uns 6.500 professionals i preveu construir l’any vinent un gran hospital d’aproximadament 134.000 m2.

Els responsables de l’Hospital Universitari d’Aalborg visiten les obres d’ampliació de l’HUB

La delegació danesa va estar encapçalada pel Sr. Jens Ole Skov, director general de l’Hospita;, el Dr. Carl-Otto Gøtzsche, director gerent, i la Sra. Dorthe Pedersen, responsable de Recursos Humans. També els van acompanyar responsables del Departament de Desenvolupament de Sistemes i del departament del projecte del nou hospital.

Per part del nostre centre, els van rebre el Dr. Alfredo García, director de Gestió territorial; la Sra. Montse Castilla, directora de Recursos Humans territorial, i el Sr. Josep Vadrí, cap de l’Àrea de Manteniment.

Durant la primera part de la visita, a la sala de juntes, se’ls va realitzar una presentació general del nostre hospital. A continuació, se’ls va acompanyar al nou bloc tecnoquirúrgic, on se’ls van mostrar els plafons informatius sobre l’estructura del nou edifici i van visitar les instal·lacions de la planta baixa (Urgències), segona planta (Medicina Intensiva) i tercera planta (quiròfans).

Durant la seva estada a Espanya, els responsables de l’Hospital d’Aalborg també van visitar l’Hospital de Sant Joan de Reus i l’Hospital Universitario Central de Asturias.

Juny 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email