Els professionals de l'Atenció al Ciutadà de l'ICS: nous requeriments, noves eines i nous reptes

El passat 25 d’octubre, l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir la V Jornada d’Administratius Sanitaris de l’ICS, organitzada per la Gerència Territorial Metropolitana Sud. Com a conferenciant convidat, es va comptar amb la presència del Prof. Sebastià Serrano, que va oferir la conferència magistral Comunicació i qualitat de vida. Aquesta Jornada pretén ser l’espai on els professionals administratius i la resta de personal de gestió i serveis poden compartir idees i experiències. El lema escollit per a aquesta edició va ser Compartim coneixements i treballem amb qualitat.

Com a novetat d’enguany, la Jornada es va dur a terme presencialment a la sala d’actes de l’HUB i es va visualitzar en directe, a través de la connexió en línia que es va establir, en 14 diferents espais habilitats a les seus de les gerències territorials. L’objectiu va ser facilitar l’accés i el seguiment dels i les professionals a la Jornada apropant-la al territori, mitjançant les possibilitats que ens ofereixen les tecnologies de la comunicació.

Per accedir a un espai multimèdia de la Intranet amb un vídeo, fotografies i les comunicacions de la Jornada, cliqueu aquí.

La Jornada, que tenia com a prioritat la participació dels professionals, va comptar amb dues taules de comunicacions orals i un espai per a la defensa de pòsters seleccionats. La taula de debat va permetre conèixer les experiències dels projectes Delta de Llobregat, exposat pel Dr. Jordi Monedero, i del Consorci Sanitari Integral, exposat per la Sra. Palmira Tejero. També es va aportar el punt de vista del Centre Corporatiu de l’ICS amb la participació del director d’Afers Assistencials, Dr. Jaume Benavent, i del director de Recursos Humans, Sr. Xavier Saballs.

S’hi van inscriure un total de 842 professionals i s’hi van presentar 78 comunicacions. Cal destacar que, dels tres premis atorgats, dos van correspondre a treballs presentats a la Gerència Territorial Metropolitana Sud:

  • Millor comunicació oral: Avaluació del circuit d’informació i programació del Programa Postalta ICO a l’ASSIR. ASSIR Delta del Llobregat. SAP Delta del Llobregat.
  • Segona millor comunicació oral: El paper de la facilitadora a l’Àrea d’Urgències. Atenció a l’Usuari. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
  • Millor pòster: Projecte Multisite: Millorar processos, optimitzar recursos. DAP Costa de Ponent

Des de la Gerència Territorial Metropolitana Sud, agraïm als professionals la seva participació en l’organització i desenvolupament de la Jornada.

Novembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email