Un moment de la inauguració de l'exposició

Un moment de la inauguració de l'exposició

L’exposició “El Prat. Aigua, Terra i Cel”, que ha estat inaugurada avui al vestíbul de Consultes Externes de l’Hospital Universitari de Bellvitge, mostra la vitalitat de diferents espais de la ciutat delimitats per aquests tres elements.

La mostra està integrada per més d’una vintena de fotografies de gran format que pretenen donar a conèixer a tots els usuaris de Consultes Externes la diversitat del Prat de Llobregat, situada a només 5 kilòmetres del centre. Fruit d’una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament del Prat i l’hospital, restarà instal•lada a Consultes Externes fins al 30 de novembre de 2017.

La platja del Prat (de 5,5 km de llargada), els 8 km del Delta, els conreus, la reserva natural i el cel que comparteixen aus i avions, són alguns dels protagonistes de les imatges. Part de les fotos han estat cedides per vuit fotògrafs, mentre que la resta pertanyen al fons de l’ajuntament.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de Juan Pedro Pérez, tinent d’alcalde d’Esports i Salut Pública del Prat, i Débora García, regidora de Salut i Consum. Per part de l’Hospital de Bellvitge, van ser presents la Dra. Montserrat Figuerola, gerent territorial de la GTMS; la Dra. Encarna Grifell, directora de Planificació Estratègica, Innovació i Avaluació de la GTMS, i la Dra. Ana Álvarez, adjunta a la Direcció de l’HUB de Processos, Avaluació i Gestió del Coneixement.

29 de juny de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email