Cirurgia de la disfunció erèctil a l'Hospital de Bellvitge

Cirurgia de la disfunció erèctil a l'Hospital de Bellvitge

La durada de les pròtesis de penis s’ha incrementat de forma notable en els darrers anys gràcies a l’arribada d’implants de nova generació, segons ha posat de manifest Josep Torremadé, cirurgià andròleg de l’Hospital Universitari de Bellvitge i director del V Curs de cirurgia protèsica per a la disfunció erèctil i reconstructiva genital, que se celebra avui en aquest centre amb més de 100 participants.

Segons ha destacat Dr. Torremadé, actualment la supervivència actual de les pròtesis és del 95% als 5 anys, del 90% als 10 anys i del 75% als 15. “És una cirurgia complexa, però en mans expertes és una molt bona opció quan no han tingut èxit altres tipus de tractaments”, ha manifestat. Segons ha indicat, un 90% de persones intervingudes es declaren satisfetes d’haver optat per aquest recurs i gran part dels qui finalment pateixen alguna fallada mecànica opten per tornar al quiròfan per tal que se’ls implanti un recanvi.

La reunió, de gran prestigi en la seva disciplina a nivell espanyol i europeu, vol proporcionar els coneixements pràctics i teòrics per a una correcta implantació de les pròtesis de penis amb la discussió de casos clínics i cirurgies en directe. A banda de la cirurgia protèsica, el Curs de cirurgia protèsica també està abordant altres temàtiques com el càncer de penis, amb Asif Muneer, prestigiós especialista en la matèria. La resta de blocs tracten sobre el càncer de pròstata i disfuncions sexuals, la malaltia del Peyronie (curvatura adquirida del penis) i la reassignació genital quirúrgica.

L’Hospital Universitari de Bellvitge és un dels centres referents de l’Estat en aquestes patologies. L’any passat, va implantar 31 pròtesis de penis i va realitzar en total unes 100 intervencions reconstructives i genitals.

12 de març de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email