XV Curs de Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica de Bellvitge

XV Curs de Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica de Bellvitge

La 15a edició del Curs de Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica, que se celebra els dies 14 i 15 de maig, reuneix un any més a l’Hospital Universitari de Bellvitge alguns dels més prestigiosos experts nacionals i internacionals en aquesta disciplina.

El curs, dirigit pel Dr. Jordi Pujol Gebellí, reuneix uns 120 assistents d’arreu de l’Estat i inclou la realització de diverses operacions quirúrgiques que es retransmeten en directe per a tots els participants i són comentades pels cirurgians amb els assistents de manera interactiva.

El Curs inclou l’exposició de totes les tècniques quirúrgiques actualment rellevants per tractar l’obesitat mòrbida i la diabetis, entre les quals procediments d’especial interès en aquests moments per als experts com són el minigastric bypass, la gastroileostomia en una nansa o el SADI-S.

Una altra de les novetats destacades aquest any és la inclusió d’una taula rodona que analitzarà els avantatges i inconvenients d’un model d’un model d’atenció a l’obesitat mòrbida recolzat en l’existència de centres d’alt volum que permeten obtenir uns resultats d’excel·lència gràcies a la seva alta especialització i experiència acumulada.

L’Hospital Universitari de Bellvitge és un dels centres pioners i referents en cirurgia bariàtrica i metabòlica. Actualment és el segon centre a casa nostra en nombre de pacients intervinguts i realitza el 16% de totes les operacions d’obesitat mòrbida de Catalunya.

14 de maig de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email