El Servei de Reumatologia de l’HUB ha organitzat una reunió sobre teràpies biològiques

Els dies 29 i 30 de juny, van tenir lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge les jornades científiques Teràpies biològiques. Més enllà de les artropaties inflamatòries, organitzades pel servei de Reumatologia del nostre centre, amb l’aval de la Sociedad Española de Reumatologia (SER).

En la reunió, a la qual van assistir més de 100 reumatòlegs de tot l’Estat, es van analitzar l’eficàcia i la seguretat de les teràpies biològiques en el maneig de les malalties autoimmunes sistèmiques més habituals, com ara el lupus eritematós sistèmic, la síndrome de Sjögren, l’esclerosi sistèmica i les vasculitis.

Per altra banda, el passat més de maig, a Saragossa, en el decurs de la Assemblea General de la Sociedad Española de Reumatologia, el Dr. Joan Miquel Nolla, en representació del Servei de Reumatologia del Hospital Universitari de Bellvitge, va presentar la candidatura a organitzar el congrés de l’any 2016, proposta que es va aprovar per unanimitat.

La candidatura és per a l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona, i té un marcat caràcter territorial, ja que s’invitarà a participar en el Comitè Científic a membres de tots els serveis de Reumatologia de la Gerència Territorial Metropolitana Sud. S’espera la participació de més de 1.000 reumatòlegs.

Juliol 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email