Els dies 30 de setembre i 1 d’octubre, es va celebrar a l’Hospital Universitari de Bellvitge un preceptorship sota el títol de Trasplant Center of Excellence, en què el Servei de Nefrologia va presentar el seu Programa de Trasplantament Renal a un grup d’un 15 experts de diferents hospitals i centres de recerca d’Alemanya i Àustria, amb el patrocini de Bristol-Myers Squibb.

El Servei de Nefrologia de l’HUB presenta el Programa de Trasplantament Renal a un grup internacional d’experts

Aquesta és la segona vegada que el Servei de Nefrologia acull una reunió d’aquest tipus, després de l’organitzada, fa uns anys, amb un grup d’experts del nord de Suècia.

El preceptorship és un tipus de simposi en què els professionals d’un centre de prestigi acullen la visita d’altres col·legues interessats a conèixer de primera mà els aspectes en què més excel·leix. És un format que permet un intercanvi d’experiències més interactiu que no el marc d’un congrés científic, i que permet també establir uns lligams professionals i personals més estrets.

En el cas d’aquesta reunió, els participants estaven interessats principalment en l’extensa experiència del nostre centre en l’estudi de nous fàrmacs per induir hiporesposta en el malalt trasplantat.

El programa va incloure diverses ponències, així com l’anàlisi de diferents situacions clíniques complexes. També es van organitzar visites als dispositius assistencials del Servei de Nefrologia i a les seves instal·lacions de recerca.

Octubre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email