El Servei de Ginecologia i el Dr. Lluís Riera, guardonats amb el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

El Servei de Ginecologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge i el Dr. Lluís Riera Canals, cap de secció del Servei d’Urologia del nostre centre, van rebre el passat 11 de novembre dos dels Premis a l’Excel·lència Professional que atorga anualment el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Els premis es van lliurar en un acte que va tenir lloc al Teatre Romea de Barcelona, i que va comptar amb l’assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya, M. Hble. Sra. Núria de Gispert.

El Servei de Ginecologia de l’HUB, que dirigeix el Dr. Jordi Ponce, ha estat guardonat pel seu compromís amb la qualitat assistencial i la innovació en la categoria de premis per a equips assistencials, categoria que es va incorporar l’any 2011 per reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip. Per la seva banda, el Dr. Riera ha estat premiat per la seva trajectòria en l’àmbit assistencial, docent i científic en la categoria de medicina d’atenció hospitalària.

Dins de l’àmbit de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS, també han rebut el mateix guardó la Dra. Mercè Barenys, de l’Hospital de Viladecans, i els Drs. Josep Lluís Ballvé, Josep de la Flor, Tamara Sancho, Alicia Val, Jordi Vilaseca, Margarita Delmàs, Dolors Forés i Juanjo Mascort, professionals de diferents equips integrats en la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent de l’ICS.

Els Premis a l’Excel·lència Professional del COMB s’atorguen des de l’any 2004 a aquells metges que, a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, han destacat pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat. Enguany, han estat guardonats 42 metges i 4 equips assistencials.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email