El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'HUB és valorat com el millor d'Espanya en la seva especialitat

Una enquesta publicada en el número d’abril i maig de la revista OCU-Salud en la qual van participar, de forma anònima, 281 metges especialistes de tot Espanya, situa l’Hospital Universitari de Bellvitge com el millor centre de l’Estat en cirurgia ortopèdica i traumatologia i com un dels deu més valorats en urologia, oftalmologia, nefrologia i urologia.

Es tracta del segon estudi d’aquest tipus publicat per l’Organització de Consumidors i Usuaris, després del realitzat l’any 2005. Segons els seus responsables, ofereix una visió significativa de la reputació que tenen els diferents serveis mèdics dels hospitals espanyols entre la professió mèdica.

Els metges enquestats van respondre a la pregunta de quins 5 hospitals de l’Estat proporcionen, segons ells, la millor atenció sanitària en els casos greus i complexos de 13 especialitats: aparell digestiu, cardiologia, cirurgia ortopèdica i traumatologia, endocrinologia, ginecologia, nefrologia, pneumologia, neurologia, oftalmologia, oncologia, pediatria, otorinolaringologia i urologia.

En general, els hospitals més votats han estat els centres terciaris de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, seguits dels hospitals terciaris de Madrid. L’Hospital Universitari de Bellvitge apareix en la llista dels 10 hospitals més valorats en 5 de les 13 especialitats incloses en l’estudi. En el cas de la cirurgia otropèdica i traumatologia, l’HUB apareix com l’hospital més valorat d’Espanya, seguit de l’Hospital Universitario La Paz i l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón.

Desembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email