Com és tradició des de fa anys, el passat 17 de desembre, el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del nostre hospital va celebrar el Dia del Resident. Es tracta d’una jornada d’agraïment als metges residents del Servei que es dedica a la docència.

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia celebra el tradicional Dia del Resident

La jornada d’aquest any va ser inaugurada per la Dra. Rosa Villalonga, cap d’estudis i presidenta de la Comissió de Docència de l’Hospital. Com és habitual, els facultatius residents van presentar una comunicació sobre un cas clínic o tema d’interès per al Servei, coordinats pels tutors docents (Dr. Antoni Coscujuela, Dr. Óscar Pablos i Dr. Carles Tramunt).

La jornada va ser moderada pel Dr. Alejandro Yunta (cap de servei de l’Hospital de Granollers) i pel Dr. Jaime Morales (cap de servei de l’Hospital del Vendrell), antics membres del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

A la nit, es va celebrar el bateig dels nous residents (Drs. Celi, Garcia i Garreta) i el comiat dels R-5 (Dres. Maireles, Saborido i Serrano).

___________________________________________________

Notícies relacionades

La Unitat Docent de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia celebra el Dia del Resident (13/02/2009)

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email