Visita dels especialistes japonesos als quiròfans d'Oftalmologia

Visita dels especialistes japonesos als quiròfans d'Oftalmologia

Els dies 29 i 30 de març, el Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge ha rebut la visita d’oftalmòlegs de la Universitat de Shimane, al sud-oest del Japó, per tal de conèixer els professionals i veure els equipaments, i establir relacions entre aquesta universitat i l´Hospital Universitari de Bellvitge i el nostre campus.

La delegació ha estat encapçalada pel vicepresident (equivalent al vicedegà) de la Universitat de Shimane i cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari de Shimane, centre vinculat també a la mateixa Universitat. Han estat rebuts pel Dr. Josep M. Caminal, cap del Servei d’Oftalmologia de l’HUB, així com pels caps de Secció (Dr. Tomàs Martí i Dr. Lluis Arias) i la resta de professionals assistencials d’aquest servei.

Entre d’altres instal·lacions, han visitat i han quedat gratament impressionats pel nou bloc quirúrgic d’Oftalmologia –inaugurat fa unes setmanes amb les més modernes instal·lacions i equipaments–, així com les consultes externes. Durant aquesta visita, també han rebut les salutacions del subdirector mèdic del procés quirúrgic de l’hospital, Dr. Álvaro Arcocha.

El Dr. Javier Ariza, vicedegà del Campus de Bellvitge, els ha explicat i ensenyat les instal·lacions del Campus de Bellvitge, tant els espais de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Escola Universitària d’Infermeria, Facultat d’Odontologia, Escola de Podologia, com les instal·lacions dels laboratoris de recerca bàsica.

Aquesta visita ha servit per posar les bases d’un acord de col·laboració entre la Universitat de Shimane i el Departament d´Oftalmologia de Shimane i el Campus de Bellvitge de la UB i el Servei d’Oftalmologia del nostre Hospital per tal de compartir personal i projectes clínics i de recerca.

31 de març de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email