El personal administratiu dels centres de programació de l’Àrea Ambulatòria forma part del conjunt de professionals de la Unitat d’Atenció a l’Usuari i Suport a la Gestió Administrativa Assistencial de l’HUB.

En conjunt, aquests professionals tenen com a funcions comunes les de fer de pont entre l’organització i l’usuari duent a terme la recepció de pacients i programació i reprogramació de visites i proves diagnòstiques, tant per mitjà de l’atenció presencial com per via telefònica, alhora que donen resposta als diferents tipus de necessitats de caràcter administratiu que tenen tant els usuaris com els professionals d’aquestes àrees.

El personal administratiu de l’Àrea Ambulatòria treballa al servei dels usuaris i professionals

El personal de l’àrea ambulatòria s’encarrega de donar una resposta adequada a les necessitats administratives de les més de 1.500 persones que diàriament es visiten en els consultoris i gabinets d’exploració del nostre Hospital, en qualitat d’hospital referent comunitari per a 343.172 habitants de l’Hospitalet i el Prat de Llobregat i referent en processos d’alta tecnologia per a més de dos milions d’habitants.

Serveis com el de Rehabilitació, Psiquiatria, Medicina Nuclear; àmbits com Hospitalització a Domicili i Hospital de Dia, donen sortida a les demandes dels usuaris i també a les dels professionals de l’equip que els atenen.

En definitiva, el personal de la Unitat gestiona i treballa amb l’objectiu de la millora contínua de la qualitat del servei que presta als usuaris i als professionals de l’Hospital.

Març 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email