Un moment de la conferència del Dr Manel del Castillo a l'Hospital de Bellvitge

Un moment de la conferència del Dr Manel del Castillo a l'Hospital de Bellvitge

El Dr. Manel del Castillo, director gerent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, ha pronunciat avui a l’Hospital Universitari de Bellvitge la conferència “La humanització de l’atenció. Un factor de reconeixement i competitivitat”.

El Dr. Del Castillo ha exposat la voluntat estratègica que guia aquest hospital de posar el pacient al centre del sistema i d’atorgar una importància cabdal a tot allò que significa una atenció amable, càlida i atenta a totes les necessitats socials i emocionals del malalt. “Una atenció humana forma part de l’ADN del nostre hospital. No podem parlar d’excel·lència si no posem el pacient en primer lloc”, ha assegurat.

El Dr. Del Castillo s’ha referit a un ampli seguit d’actuacions concretes portades a terme en els darrers anys aquest hospital maternoinfantil que responen a aquesta visió estratègica, les quals ha agrupat en aquelles accions que donen veu als pacients, les que ofereixen serveis de valor afegit, i les que proporcionen coneixement i empoderament als pacients i familiars.

La sessió ha estat presentada per la Dra. Montserrat Figuerola, directora gerent de la Gerència Territorial Metropolitana Sud, i pel Dr. Xavier Corbella, cap del Servei de Medicina Interna. Ambdós responsables han destacat que l’Hospital de Bellvitge ha iniciat un camí en aquesta mateixa línia que ja s’ha concretat en la formació d’un grup de treball que definirà les línies d’actuació a seguir.

14 de març de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email