El Dr. Reñé imparteix una conferència al Col·legi d’Advocats sobre la incapacitat per demència

El Dr. Ramon Reñé, coordinador de la Unitat de Demències del Servei de Neurologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, va impartir el passat 6 de novembre a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) una conferència sota el títol Com prevenir litigis per actes patrimonials celebrats per presumpte incapaç afectat de demència. El paper de la perícia neurològica.

En la seva intervenció, el Dr. Reñé va abordar diversos aspectes en què metges i advocats poden col·laborar estretament en relació a conflictes amb persones que pateixen demència i que poden derivar en sol·licituds d’incapacitació o modificació de la capacitat d’obrar segons el procediment que marca la Llei de Registre Civil i Enjudicialment Civil.

La sessió va ser presidida pel Sr. Josep Corbella i Duch, president de la Secció de Dret Sanitari del Col·legi d’Advocats de Barcelona, i hi va intervenir també com a conferenciant el Sr. Juan Antonio Andino López, advocat i professor de la Universitat Internacional de Catalunya. L’acte i va ser retransmès per videoconferència i videostreaming en directe a d’altres col·legis de Catalunya.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email