El Dr. Daniel Podzamczer, responsable de la Unitat Funcional de Sida del Servei de Malalties Infeccioses de l’HUB, va fer entre els dies 25 i 27 d’octubre una sèrie de conferències sobre tractament antiretroviral i sarcoma de Kaposi a Hong Kong i Taiwan, convidat per responsables de diferents hospitals i societats científiques locals.

Concretament, va impartir sengles conferències en els hospitals públics Queen Elizabeth Hospital, de Hong Kong, i National Chen Kung University Hospital, de Tainan (al sud de Taiwan), així com en la reunió de la societat científica d’experts en sida de Taiwan, celebrada a Taipei.

Per altra banda, el Dr. Podzamczer tornarà a ser un dels experts estrangers invitats per a l’elaboració de les prestigioses USPHS/IDSA Guidelines for the Prevention and Treatment of Oppportunistic Infections in HIV-Infected Adults and Adolescents, impulsades pels Centers for Disease Control (CDC) i els National Institutes of Health (NIH) dels Estats Units.

Així mateix, és un dels autors de les noves guies sobre tractament antiretroviral del Grup de Sida (Gesida) de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (SEIMC) i el Plan Nacional sobre la Sida.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email