El Dr. Jordi Guardiola participa en la presentació del projecte pioner “No puc esperar!” per als afectats de malalties intestinals

El Departament de Salut va presentar dimecres el projecte pioner a tot l’estat “No puc esperar!”, pensat per a totes a aquelles persones que pateixen malalties intestinals. Gràcies al projecte, més de 174 malalts ja disposen d’una targeta que els permet utilitzar gratuïtament labavos de restaurants, comerços i equipaments adherits a la campanya. El projecte s’està aplicant a Girona, Sabadell, Calonge, Palamós i Terrassa.
En la presentació del projecte, hi va participar el cap de secció de Gastroenterologia i Endoscòpia Digestiva del Servei de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Dr. Jordi Guardiola, en qualitat de president de la Societat Catalana de Digestologia. El Dr. Guardiola va destacar que “aquesta iniciativa ajudarà a pal·liar la por dels malalts a l’hora de poder trobar un labavo quan el necessiten amb urgència i són fora de casa”.
Les targetes són emeses des d’ACCU Catalunya (Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya), però la col·laboració dels metges i dels centres hospitalaris també és fonamental, ja que les targetes són lliurades als pacients pels metges especialistes.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email