Un equip d’investigadors de l’Institut de Neuropatologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge encapçalat pel Dr. Isidre Ferrer ha estat premiat per la Fundació Agrupació Mútua amb el XVII Premi Àmbit de la Vellesa, en la modalitat de projecte de recerca de base científica, pel projecte titulat Cannabinoides i Alzheimer: potencial efecto terapéutico en un modelo animal de la enfermedad.

El Dr. Isidre Ferrer, premiat per la Fundació Agrupació Mútua per un projecte de recerca

Aquest estudi analitzarà l’efecte en ratolins de l’estimulació farmacològica crònica amb dosis no psicotròpiques de cannabionoides (compostos químics sintetitzats naturalment o no per la planta de cannabis). El guardó, dotat amb 15.000 €, reconeix l’interès d’aquesta línia de recerca i expressa el desig que serveixi d’estímul per promoure noves investigacions que puguin millorar la qualitat de vida de la gent gran.

El lliurament va tenir lloc el 2 de desembre passat, en el marc de l’acte de concessió dels premis de la Fundació Agrupació Mútua, celebrat a l’Auditori de la Pedrera de CatalunyaCaixa, que va incloure també premis en els àmbits de la infància i de la discapacitat i el lliurament de beques per a estudis de postgrau i màsters.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email