El Dr. Isidre Ferrer, director de l’Institut de Neuropatologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, va participar el passat 7 de juny en el III Foro Social del Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Neurodegenerativas (CIBERNED), que es va celebrar a la sala d’actes Ernest Lluch de l’Instituto de Salud Carlos III, a Madrid.

El Dr. Isidre Ferrer participa en el III Foro Social de CIBERNED

El Foro Social de CIBERNED és una trobada entre investigadors, pacients, associacions de pacients i mitjans de comunicació on els diferents col·lectius que hi participen tenen l’oportunitat d’intercanviar inquietuds i punts de vista en relació amb la recerca en malalties neurodegeneratives.

El Dr. Ferrer va exposar algunes de les línies principals en la recerca en malaltia d’Alzheimer. En aquest sentit, va destacar que els investigadors estan estudiant les alteracions que es produeixen en els primers estadis, per tal de trobar vies de tractament quan la patologia encara no està molt avançada i, per tant, pot ser més fàcil d’abordar.

Segons va indicar, alguns dels tractaments que ara s’investiguen podrien estar disponibles en uns 10 o 15 anys, termini en el qual es pot fer realitat l’objectiu d’aconseguir frenar l’enorme impacte que té actualment la malaltia fins a convertir-la en una malaltia crònica.

Juny 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email