El Dr. Ignasi Anguera, del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, ha estat l’editor del llibre Cardiac Resynchronization Therapy. An Established Pacing Therapy for Heart Failure and Mechanical Dyssynchrony, que s’ha publicat en format e-book.

En són autors un total de 26 prestigiosos cardiòlegs d’arreu de l’Estat espanyol, entre ells, del nostre Hospital, el Dr. José González Costello, el Dr. Nicolás Manito, el Dr. Josep Roca, el Dr. Xavier Sabaté, i el mateix Dr. Ignasi Anguera.

El Dr. Ignasi Anguera ha coordinat l’edició del llibre ‘Cardiac Resynchronization Therapy’

El continu increment, en les darreres dècades, de la prevalença de la insuficiència cardíaca l’ha convertida en una epidèmia contemporània i, per tant, el seu tractament és una de les prioritats del maneig de les malalties cardiovasculars.

La teràpia de resincronització cardíaca, una nova eina aplicable per a un nombre creixent de pacients, presenta reptes importants per als clínics, fins i tot els habituats a treballar amb marcapassos. El llibre proporciona els coneixements bàsics sobre la insuficiència cardíaca congestiva i les darreres aportacions i tendències futures pel que fa aquesta teràpia.

Agost 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email