Entre el 19 i el 20 de maig de 2011, es va celebrar en el complex El Montanyà, al municipi de Seva, el XXIV Congrés de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SCCOT), durant el qual el Dr. Frederic Portabella, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’HUB, va ser elegit president de la SCCOT per al període 2011-2013.

El Dr. Frederic Portabella, escollit president de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

A més, s’han incorporat a la nova Junta Directiva de l’SCCOT el Dr. Josep Lluís Agulló, facultatiu especialista del Servei de COT del nostre Hospital, com a secretari, i el Dr. Eudald Romero, resident del mateix Servei, com a vocal de residents.

Van assistir al Congrés de l’SCCOT diferents membres del Servei, que hi van presentar un total de 6 comunicacions lliures i 12 comunicacions en format pòster.

La comunicació Lesions metastàsiques en húmer, presentada pels Drs. Serrano, Maireles, Saborido, Portabella, Pablos, Agulló i Casals, va obtenir el premi a la millor comunicació, juntament amb un treball presentat per l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Juny 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email