El passat dia 20 d’octubre, la Societat Catalana de Cirurgia va atorgar al Dr. Eduard Jaurrieta, director clínic de Malalties Digestives de l’Hospital Universitari de Bellvitge, el premi Pere Virgili.

Els premis Pere Virgili i Antoni Gimbernat s’atorguen anualment a un cirurgià de dins i fora, respectivament, de l’Estat espanyol, en reconeixement als mèrits realitzats en la seva vida professional.

El Dr. Eduard Jaurrieta rep el premi Pere Virgili en reconeixement a la seva trajectòria professional

Els guardons es concedeixen per votació dels cirurgians proposats i es lliuren en el decurs de l’Assemblea General de l’entitat. Els cirurgians guardonats passen a ser membres honoraris de la Societat. Es tracta del premi més important que es pot concedir a un cirurgià a l’Estat espanyol.

El premi, al Dr. Jaurrieta, se li va lliurar durant la inauguració del curs acadèmic, a l’Aula Gimbernat de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, el 20 d’octubre de 2011.

El Dr. Jaurrieta va pronunciar un discurs sobre la seva trajectòria assistencial en el món de la cirurgia general i digestiva i en el món acadèmic de la universitat.

Va ser una cerimònia molt emotiva per la solemnitat habitual de l’acte, les característiques de l’aula, i el calorós aplaudiment dels assistents, que van reconèixer la tasca desenvolupada i la personalitat, com a cirurgià i com a home, del Dr. Jaurrieta.

Decembre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email