El Dr. Lluís Arias, del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, ha estat guardonat amb el Premi Extraordinari de Doctorat per part de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La tesi doctoral, titulada Terapia fotodinámica combinada con triamcinolona intravítrea en el tratamiento de lesiones predominantemente clásicas secundarias a degeneración macular asociada a la edad, va ser defensada pel Dr. Arias el 26 de novembre de 2007 i va obtenir la qualificació d’excel·lent cum laude.

El tribunal de la tesi va estar presidit pel Prof. Francisco Gómez-Ulla, catedràtic de la Universitat de Santiago de Compostel·la. El director de la tesi va ser el Prof. José García-Arumí, catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona i cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

El Dr. Arias, guardonat amb el Premi Extraordinari de Doctorat

També van formar part del tribunal el Dr. Jordi Arruga, cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, el Dr. Alfredo Adán, cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, el Dr. José Antonio Buil, cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i el Dr. Daniel Vilaplana, cap de la Secció de Retina de l’Hospital de l’Esperança.

Abril 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email