Àngel Cequier

Àngel Cequier

El Dr. Àngel Cequier, director clínic de l’Àrea de Malalties del Cor de l’Hospital Universitari de Bellvitge, ha estat escollit aquest divendres 27 de octubre president electe de la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC).

El Dr. Cequier passa a formar part, amb el càrrec de president electe, del nou Comitè Executiu 2017-2019 de la SEC, que estarà presidit en aquest període pel Dr. Manuel Anguita, de l’Hospital Reina Sofía de Còrdova. El Dr. Cequier serà el president de la SEC de 2019 a 2021.

L’elecció va tenir lloc en el decurs del Congrés de les Malalties Cardiovasculars SEC 2017, celebrat a Madrid amb l’assistència de més de 4.000 congressistes. Tant el Dr. Cequier com tots els membres de la seva candidatura van ser els més votats d’entre les tres candidatures que s’hi van presentar.

La Societat Espanyola de Cardiologia és, per la seva importància i activitat, un referent de les societats científiques de l’Estat. El Dr. Cequier destaca que, amb l’elecció d’un especialista català en l’actual context, “la SEC es posiciona com una societat científica integradora i de consens, en què imperen els criteris professionals i científics per sobre d’aspectes emocionals”.

30 d’octubre de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email