El Dr. Alfredo García, nou director gerent de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS

El Dr. Alfredo García Díaz és, des d’aquest mes de juny, el nou director gerent de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS, i assumeix també la Gerència de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Substitueix en aquest càrrec el Dr. Xavier Corbella, que ha estat nomenat gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

El passat 5 de juny, el director gerent de l’Institut Català de la Salut, Dr. Joaquim Casanovas, i el Dr. Alfredo García van informar personalment d’aquest relleu en diferents reunions que van mantenir amb el Comitè de Direcció Territorial i les juntes clíniques de l’HUB, l’Hospital de Viladecans, i l’Atenció Primària Costa de Ponent.

Per veure un recull fotogràfic d’aquestes trobades, cliqueu aquí.

La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS ratificarà, en les properes setmanes, aquest nomenament.

El Dr. García és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, i màster en Economia i Direcció d’Empreses (MBA) i en Direcció d’Institucions Sanitàries per IESE de Barcelona.

Amb anterioritat, ha estat director gerent de l’Hospital de Viladecans (2000-2006), director assistencial d’USP Institut Universitari Dexeus (2006-2008), director de Gestió de l’Hospital Universitari de Bellvitge (2008) i subdirector gerent d’aquest mateix centre (2008-2012).

La Gerència Territorial Metropolitana Sud comprèn el conjunt de centres, serveis i institucions sanitàries de l’ICS a l’Hospitalet de Llobregat, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Garraf. Inclou la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans.

Juny 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email