El director gerent de l’Institut Català de la Salut, Dr. Joaquim Casanovas, va visitar el passat 2 d’agost la Gerència Territorial Metropolitana Sud per conèixer de primera mà la realitat dels nostres tres àmbits: Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital de Viladecans, i Atenció Primària Costa de Ponent.
Va ser rebut pel gerent territorial, Dr. Xavier Corbella, acompanyat d’altres membres del Comitè de Direcció de la Gerència Territorial Metropolitana Sud.

El director gerent de l’ICS visita la Gerència Territorial Metropolitana Sud

La trobada es va iniciar amb una reunió, celebrada a la Sala de Juntes de l’HUB, en què es va fer una presentació de les dades i projectes més rellevants de cadascun dels àmbits, seguida d’un intercanvi d’impressions per part del gerent de l’ICS.

A continuació, el Dr. Casanovas va fer una visita a la Bugaderia, la qual, des de fa uns mesos, ha ampliat la seva activitat per prestar serveis a d’altres hospitals del nostre territori, com són l’Hospital de Viladecans i l’Institut Català d’Oncologia.

Tot seguit, el Dr. Casanovas va visitar les obres d’ampliació de l’Hospital Universitari de Bellvitge, que permetran disposar d’un nou bloc tecnoquirúrgic, amb una superfície total de 42.000 m2, equipat amb la més moderna tecnologia.

La seva estada va continuar amb una visita a l’Hospital de Viladecans, on els responsables del centre van mostrar-li els nous espais i equipaments, com són l’equip de Ressonància Magnètica oberta, el laboratori, i els nous quiròfans.

Per últim, la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent va presentar els resultats i dades de l’àmbit, així com els projectes més identitaris que s’estan duent a terme.

Per veure un recull fotogràfic de la visita, cliqueu aquí.

Setembre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email