Caminal, AlRajhi, García-Huete, Rubio i Arcocha avui durant la visita

Caminal, AlRajhi, García-Huete, Rubio i Arcocha avui durant la visita

El Dr. Abdulaziz Ibrahim AlRajhi, director executiu (CEO) del King Khaled Eye Specialist Hospital d’Al-Riyad (Aràbia Saudita), ha visitat avui els quiròfans i consultoris oftalmològics de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

El King Khaled Eye Specialist Hospital és un centre monogràfic de prestigi internacional amb 200 llits i 12 quiròfans. Es tracta del centre oftalmològic terciari més important d’Aràbia Saudita.

Durant la visita, el Dr. AlRajhi ha recorregut la moderna àrea quirúrgica d’oftalmologia de l’Hospital de Bellvitge, inaugurada el març de l’any passat, així com les consultes externes i els boxs d’Urgències d’aquesta especialitat.

El Dr. AlRajhi va estar acompanyat en la visita pel Dr. Álvaro Arcocha, subdirector mèdic del Procés Quirúrgic i Àrea de Crítics, i el Dr. Josep M. Caminal, cap del Servei d’Oftalmologia. Així mateix, també el van acompanyar el Dr. Marc Rubio, oftalmòleg, i la Dra. Lucía García-Huete, anestesiòloga, actualment facultatius del King Khaled Eye Specialist Hospital i anteriorment especialistes de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

18 de juny de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email